Semnal IRDO


Întâlnire de lucru IRDO-ANES

În data de 14 aprilie, reprezentanții IRDO și reprezentanții ANES au organizat, în format online, o întâlnire de lucru având ca obiect elaborarea strategiei de promovare a Campaniei pentru conștientizarea hărțuirii morale la locul de muncă (desfășurată, în primă fază, în perioada 15 septembrie-15 octombrie 2020). În acest context, au fost stabilite detaliile referitoare la cooperarea interinstituțională în materie, fiind asumate sarcini specifice având ca obiect creșterea gradului de transparență și accesibilitate a campaniei precum și consolidarea modalităților concrete de implicare a societății civile în Campanie.

Cu această ocazie, au fost explorate și posibilele direcții de acțiune care vor fi avute în vedere în elaborarea notei de concept având ca obiect o nouă Campanie comună IRDO-ANES cu tema creșterea gradului de reprezentativitate a femeilor în spațiul public.

În scopul cuantificării obiectivelor trasate în cadrul acestei întâlniri de lucru, reprezentanții IRDO și ANES se vor reuni în formula unei noi întâlniri de lucru (care va avea loc în format online în data de 22 aprilie).  


...mai multe semnale