Concursul naţional de creativitate didactică

 Concursul naţional de creativitate didactică în domeniul materialelor auxiliare destinate educaţiei pentru drepturile omului, democraţie şi o cultură a păcii în învăţământul preuniversitar vizează educarea tinerei generaţii în spiritul respectării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, al demnităţii şi toleranţei şi al schimbului liber de opinii. Concursul presupune crearea de către cadrele didactice participante de materiale auxiliare pentru lucrul la clasă, pentru o mai bună înţelegere a tematicilor cuprinse în sfera drepturilor omului.

 

Ediția 2014-2016

La ediţia 2014-2016 a Concursului naţional de creativitate didactică au participat lucrări aparţinând cadrelor didactice din judeţele din Arad, Bacău, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Hunedoara, Ilfov, Mureş, Municipiul Bucureşti şi Iaşi.

Lista lucrărilor participante

 

Ediția 2017-2018

Ediția 2017-2018 a Concursului național de creativitate didactică, aflată încă în desfășurare, este organizată de Ministerul Educației Naționale, în colaborare cu Institutul Român pentru Drepturile Omului și Casa Corpului Didactic Cluj. Pentru o prezentare generală a actualei ediții a Concursului precum și pentru vizualizarea unor imagini realizate în cadrul acestor activități, accesați pagina dedicată acestei ediții de Casa Corpului Didactic Cluj.

Regulamentul concursului